Förkylning, pollen och snart tävling 1


På söndag körs Icebug city trail och jag är mitt uppe i den värsta förkylningen någonsin. Den kunde inte ha kommit olägligare så vi får väl se om det blir någon tävling för mig då. Men till nästa helg, den 12 maj, då ska jag va frisk och i så fall springa min första tävling på väldigt länge. Då blir det Salomon Trail Tour i Falkenberg som får bli min premiär.

headerbg6

Samtidigt så börjar min pollenallergi göra sig påmind, hoppas att det inte behöver påverka min insats så mycket. Att loppet går vid havet kan nog va till fördel då pollennivåerna inte är lika höga där.

Är du sugen på att springa ett kul, utmanande och förhoppningsvis rätt krävande lopp i mestadels sand? Anmäl dig nu! Anmälningstiden är förlängd till den 5 maj och anmäler du dig innan så sparar du en 100-lapp på anmälningsavgiften. Följ nedanstående länk och anmäl dig du också: http://salomon.fok.se/?page_id=259

Bland annat kommer Andreas Svanebo att springa, återstår att se om jag får se mer av hans löpning än hans ryggtavla…