Nytt från Tailwind Nutrition!


Då var det dags att fylla på energiförråden och börja ladda på riktigt inför Marathon du Mont Blanc! En rejäl laddning från Tailwind Nutrition kom här om dagen med en laddning energi, nya produkter och riktigt snygga buffar!

Jag har i flera år kört med Tailwind Nutrition när det kommer till extra energi under framförallt lopp men också under tuffare träningspass och under uppladdning inför lopp.

För mig har det funkat klockrent och de stora påsarna med vitt pulver har även passerat en och annan tullgräns, oftast utan problem 😀 .

Med de lite mindre stick packsen så är det ännu lättare att få med sig energin och enkelt att fylla på även under längre lopp.

Rebuild

Och nu kommer Tailwind Nutrition även med en ny produkt att ta efter ett hårt pass eller tävling, nämligen Rebuild Recovery.

Här om dagen körde jag ett långpass efter lunch, hoppade över middagen och körde ett hårt intervallpass istället. Efter passet tog jag en rebuild som smakade gott, det var en med chokladsmak. Efter en Rebuild åt jag inte så mycket mer men kände mig nöjd i kroppen när jag gick och la mig. Enligt tillverkaren så ska det vara den första återhämtningsdrycken för idrottare baserad på en perfekt och komplett proteinkälla. Det kan säkert diskuteras men innehållet består i vart fall av risprotein, aminosyror, kolhydrater, fett från kokos och elektrolyter vilket till synes ger en rätt så komplett återhämtningsprodukt.

Återkommer med mer om Rebuild. Nu ska här laddas, växlas upp och löptränas!

Och du….. Kolla in Tailwind Nutritions snygga buffar!


Om Traillöparen

Traillöparen startade först som en blogg 2010 då jag kände att jag hade mycket kunskap som jag ville dela med mig av och en stark vilja att få andra att upptäcka allt det underbara med traillöpning. Men med glädjen att få dela med sig så växte bloggen snart ur plattformen och expanderade till att bli en helhet med kunskap och inspiration från bloggen samt personlig coaching, kurser, löparresor och de bästa produkterna för traillöpning i trailshopen. Jag som driver Traillöparen heter Pelle och har en lång träningsbakgrund där jag presterat inom flera olika idrotter, men det var först då jag började med traillöpning som allt föll på plats. Med känslan av att ha hittat rätt har jag sedan dess sprungit på mängder med stigar i världen och upplevt fantastiska miljöer, både under transport, träning och under många tävlingar på olika distanser. Genom åren har jag utbildat mig en hel del inom coaching och ledarskap riktat mot löpning men även riktat mot näringsliv och en hel del som rör friluftsliv. Förutom att jag själv tränar och tävlar mycket så coachar jag även andra som vill utveckla sin löpning och komma vidare i sin träning. Mitt mål är att hjälpa dig nå ditt mål genom att förse dig med de verktyg som du behöver för att bli bättre och snabbare än du trodde var möjligt. Jag kan hjälpa dig att utveckla en hållbar löpteknik där du kan springa mer energieffektivt och minska skaderisken samtidigt som du kan öka hastigheten, bygga uthållighet och styrka. Vad du behöver bidra med är en vilja att förbättras och motivation till att nå ditt mål. Gemensamt kan vi öka både din vilja och motivation till en helt ny nivå, förändra dina tankemönster och plocka fram dina löparkrafter. För mig är traillöpning så mycket mer än bara att springa. Det är ett sätt att uppleva vacker natur, träffa andra traillöpare och utvecklas gemensamt. För mig är det viktigt att springa naturligt med en medvetenhet och att lämna ett så litet fotavtryck som möjligt efter mig. Så ta gärna steget och gå någon av de kurser jag håller, åk med på en resa, anlita mig som personlig coach eller anslut dig till den löpargrupp jag leder i Alingsås. Hoppas du kan finna inspiration, få nya idéer och hitta bra produkter till din traillöpning här. Kanske blir det Traillöparen som lägger grunden för just din vidareutveckling. Pelle Nyberg – Grundare av Traillöparen