Team Nordic Trail till Borås!


Team Nordic Trail drar som en löpeld genom Sverige och finns från och med september på 16 platser i landet. Team Nordic Trail är Sveriges största satsning på traillöpning, drivs av sin vision att inviga fler människor i traillöpningens förlovade land och få dela med sig av denna passion.

header1

En av uppstarterna som sker är i Borås den 24:e september vid Rya åsar, ett naturreservat med otroligt vacker och kuperad natur. Jag tycker detta är extra roligt då jag kommer att vara en av ledarna som håller i träningspassen! Så otroligt kul kommer det att bli! Varje onsdag kommer vi köra och jag lovar att det kommer att finnas massor med löparglädje och tillsammans ska vi ha kul!

borasuppstart

Träningsupplägget är upplagt så att både nybörjare och erfarna löpare kan vara med och tillsammans få en härlig träning fylld med glädje och utmaningar. Varje pass har sitt förutbestämda tema men ändå med variation och överraskningsmoment. Att löpa i grupp är väldigt inspirerande och med ett gäng likasinnade så får man den pepp man behöver. Gemenskapen växer och då det inte är träningspass så kan man alltid dra ut med någon eller några andra och springa.

Team Nordic Trail bedriver även mycket uppskattade löparläger i svenska fjällen samt arrangerar löparresor.

Film från löparläger i fjällen:

Så kom med i Borås den 24:e september, mötesplats finner du på TNT´s hemsida, eller anslut dig på någon av alla andra platser! Nu kör vi!