Träning, Virus och Kosttillskott


Att få någon förkylning här och där under vintermånaderna hör ju inte till ovanligheterna, särskilt inte när man har barn som drar hem lite allt möjligt från skolan. Men när småinfektionerna avlöser varann in på vår och försommar då börjar det bli lite tröttsamt.

Jag har ändå kunnat träna på ganska bra och försöker tänka på vad jag stoppar i mig men kroppen känns fortfarande lite seg och nu ska jag se om ett multivitamin- och mineraltillskott kan ge mig den boost jag behöver. Det finns ju en uppsjö av tillskott och vid en bra kosthållning så säger många att det ska räcka utan men nu ska jag prova en komplett produkt och verkligen känna efter om det bli någon skillnad.

Jag känner sedan tidigare till Mighty Sport så därför tittade jag på deras produkter som till stor del är framtagna med tanke på uthållighetsidrott och har ett brett sortiment av växtbaserade produkter.

 

 

Det multivitamin- och mineraltillskott jag använder mig av är Mighty Sport Daily med en bra blandning av vitaminer, mineraler, citrusbioflavonoider och växtämnen. Kortfattat så innehåller den en herrans massa vitaminer och mineraler och ganska stora doser om man ser till rekommenderat dagligt intag.

Ska testa det här en månad nu och jag hoppas på resultat i form av uteblivna förkylningskänningar och en lite piggare känsla.


Om Traillöparen

Traillöparen startade först som en blogg 2010 då jag kände att jag hade mycket kunskap som jag ville dela med mig av och en stark vilja att få andra att upptäcka allt det underbara med traillöpning. Men med glädjen att få dela med sig så växte bloggen snart ur plattformen och expanderade till att bli en helhet med kunskap och inspiration från bloggen samt personlig coaching, kurser, löparresor och de bästa produkterna för traillöpning i trailshopen. Jag som driver Traillöparen heter Pelle och har en lång träningsbakgrund där jag presterat inom flera olika idrotter, men det var först då jag började med traillöpning som allt föll på plats. Med känslan av att ha hittat rätt har jag sedan dess sprungit på mängder med stigar i världen och upplevt fantastiska miljöer, både under transport, träning och under många tävlingar på olika distanser. Genom åren har jag utbildat mig en hel del inom coaching och ledarskap riktat mot löpning men även riktat mot näringsliv och en hel del som rör friluftsliv. Förutom att jag själv tränar och tävlar mycket så coachar jag även andra som vill utveckla sin löpning och komma vidare i sin träning. Mitt mål är att hjälpa dig nå ditt mål genom att förse dig med de verktyg som du behöver för att bli bättre och snabbare än du trodde var möjligt. Jag kan hjälpa dig att utveckla en hållbar löpteknik där du kan springa mer energieffektivt och minska skaderisken samtidigt som du kan öka hastigheten, bygga uthållighet och styrka. Vad du behöver bidra med är en vilja att förbättras och motivation till att nå ditt mål. Gemensamt kan vi öka både din vilja och motivation till en helt ny nivå, förändra dina tankemönster och plocka fram dina löparkrafter. För mig är traillöpning så mycket mer än bara att springa. Det är ett sätt att uppleva vacker natur, träffa andra traillöpare och utvecklas gemensamt. För mig är det viktigt att springa naturligt med en medvetenhet och att lämna ett så litet fotavtryck som möjligt efter mig. Så ta gärna steget och gå någon av de kurser jag håller, åk med på en resa, anlita mig som personlig coach eller anslut dig till den löpargrupp jag leder i Alingsås. Hoppas du kan finna inspiration, få nya idéer och hitta bra produkter till din traillöpning här. Kanske blir det Traillöparen som lägger grunden för just din vidareutveckling. Pelle Nyberg – Grundare av Traillöparen