USWE Pace 12 – Mina första intryck av löparvästen


För några månader sedan kom jag i kontakt med märket USWE som bland annat tillverkar löparvästar för att kunna bära med sig vätska och annat nyttigt under löparrundan. Deras löparväst Pace 12 hade bland annat blivit nominerad som bästa hårdvara i Scandinavian Outdoor Award och den syntes lite här och var i de sociala flödena. Efter att ha testat den en kortare tid tänkte jag dela med mig av några snabba intryck och möjligheten att köpa den med 25% rabatt!

 

 

 

Intryck:

  • Sitter riktigt skönt på kroppen utan skav och lagom stretchig i passformen.
  • Bara ett spänne framtill vilket gör den enkel att justera samt ta av och på.
  • Det ingår två mjuka flaskor med längre munstycken som underlättar när du vill dricka.
  • Bra med fickor för att snabbt få fram gels, bars mm. Fickorna framtill skulle kanske kunna vara lite mer elastiska.
  • Fästen för stavar framtill.
  • Reflexdetaljer.

 

Det jag gillar absolut mest med västen är att den bara har ett spänne framtill och flaskorna med långa munstycken. Det går att peta in energi lite här och var i västen och packutrymmet baktill rymmer en hel del med möjlighet att komprimeras ihop. Om en och en halv vecka får den åka med till Sätila för Sätila Trail 82K.

 

Är du sugen på denna löparväst så kan jag varmt rekommendera den och det kan vara värt att passa på för idag har de 25% rabatt på den genom Umara Sports Club! Är du redan medlem så har du fått mail om erbjudandet, annars går du in på http://www.umarasportsclub.com/ och anmäler dig där för att få tillgång till rabattkoden!

 

 

 


Om Traillöparen

Traillöparen startade först som en blogg 2010 då jag kände att jag hade mycket kunskap som jag ville dela med mig av och en stark vilja att få andra att upptäcka allt det underbara med traillöpning. Men med glädjen att få dela med sig så växte bloggen snart ur plattformen och expanderade till att bli en helhet med kunskap och inspiration från bloggen samt personlig coaching, kurser, löparresor och de bästa produkterna för traillöpning i trailshopen. Jag som driver Traillöparen heter Pelle och har en lång träningsbakgrund där jag presterat inom flera olika idrotter, men det var först då jag började med traillöpning som allt föll på plats. Med känslan av att ha hittat rätt har jag sedan dess sprungit på mängder med stigar i världen och upplevt fantastiska miljöer, både under transport, träning och under många tävlingar på olika distanser. Genom åren har jag utbildat mig en hel del inom coaching och ledarskap riktat mot löpning men även riktat mot näringsliv och en hel del som rör friluftsliv. Förutom att jag själv tränar och tävlar mycket så coachar jag även andra som vill utveckla sin löpning och komma vidare i sin träning. Mitt mål är att hjälpa dig nå ditt mål genom att förse dig med de verktyg som du behöver för att bli bättre och snabbare än du trodde var möjligt. Jag kan hjälpa dig att utveckla en hållbar löpteknik där du kan springa mer energieffektivt och minska skaderisken samtidigt som du kan öka hastigheten, bygga uthållighet och styrka. Vad du behöver bidra med är en vilja att förbättras och motivation till att nå ditt mål. Gemensamt kan vi öka både din vilja och motivation till en helt ny nivå, förändra dina tankemönster och plocka fram dina löparkrafter. För mig är traillöpning så mycket mer än bara att springa. Det är ett sätt att uppleva vacker natur, träffa andra traillöpare och utvecklas gemensamt. För mig är det viktigt att springa naturligt med en medvetenhet och att lämna ett så litet fotavtryck som möjligt efter mig. Så ta gärna steget och gå någon av de kurser jag håller, åk med på en resa, anlita mig som personlig coach eller anslut dig till den löpargrupp jag leder i Alingsås. Hoppas du kan finna inspiration, få nya idéer och hitta bra produkter till din traillöpning här. Kanske blir det Traillöparen som lägger grunden för just din vidareutveckling. Pelle Nyberg – Grundare av Traillöparen